Esztétikai bőrgyógyászat, kozmetológia

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59

Szakterületeink

Több bőrgyógyászati szakterületen is tapasztalt orvosunk rendelésére jelentkezhet be rendelőnk honlapján.

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Esztétikai bőrgyógyászat, kozmetológia

Kozmetológia és esztétikai kezelések: ráncfeltöltés, hegek kezelése, végleges szőrtelenítés, csak néhány a bőrgyógyászatunkban elérhető szépészeti kezelések közül.

Az esztétikai bőrgyógyászat, a kozmetológia a XXI. században az egyik legfontosabb és legnépszerűbb orvosi szakterületek közé tartozik. Magyarországon a hölgyek esetében például nem divat a szőrös láb, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy lehetőleg örökre eltűntessék a zavaró szőrszálakat.

Legyen akárhány éves is az ember, mindig fiatalabbnak látszani, ezért örök harcot folytat többek között a ráncokkal és szarkalábbakkal. Magánbőrgyógyászatunk kozmetológus szakorvosai a gyönyörű, egészséges bőr elkötelezett hívei. Bármilyen esztétikai bőrproblémáival is forduljon hozzánk, segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kozmetológiai kezelést.

Frakcionált lézerkezelés

Látványos, gyors, hatékony! Férfiaknak és nőknek !

Rendelőnkben az egyik legmodernebb, szkennerrel felszerelt CO2 lézerrel érhető el az arc, dekoltázs, kar, vagy akár a kéz bőrének frissítése, fiatalítása.

További információ a frakcionált lézerkezelésről

Tartós szőrtelenítés

A nem kívánatos szőrszálak nagy energiájú pulzáló fénnyel kerülnek eltávolításra a kozmetológiai kezelés során. A fényt maga a szőrszál vezeti le a szőrtüszőbe, ahol hővé alakul, és elpusztítja a szőrtüszőt. Leghatékonyabb akkor, ha a szőrszálak sötétek, a bőr pedig világos, fehér. A kezelés nem alkalmazható, ha a bőr színe barna, akár napfény, akár szoláriumozás miatt. Nem hatásos, ha a szőrszálak világosak, szőkék vagy őszek. Azt, hogy hogyan végezzük el a beavatkozást, orvosi konzultáción döntjük el, melynek során próbakezelést is végzünk. Ha a szőrnövekedést kórosnak találjuk, megbeszéljük az esetlegesen szükséges további kivizsgálás menetét is. Általában 7-8 alkalommal kell elvégezni a beavatkozást, és az egyes kezelések között testtájtól függően 4-6 hétnek kell eltelnie. Ez az időtartam attól függ, hogy az egyes területeken milyen hosszú a szőrszálak növekedési ill. nyugvó fázisa, és attól, hogy egyszerre hány százalékuk van korai növekedési fázisban. Ebben az utóbbi időszakban leghatásosabb ugyanis a kezelés.Fontos tudni, hogy késő tavasszal, nyáron már nem kezelünk, mert az érintett területet nem érheti napfény, ill. hatékony fényvédelemről kell gondoskodni.

Lézeres kissebészet

A bőrön lévő jóindulatú növedékek (szemölcsök, fibromák, papillomák stb.) eltávolítása kozmetológus szakorvos által, széndioxid-lézerrel, helyi érzéstelenítésben történik. A lézerfény vaporizálja, elpárologtatja a szöveteket. Vannak olyan kinövések, melyek eltüntetésére ez a leghatékonyabb és a legszebb gyógyulást, legkisebb heget biztosító módszer.

Ránckezelések

-Mélyhámlasztás 70%-os glikolsavval

Pattanások utáni hegek, pigment foltok felületi javítására.

A bőr 2 hetes otthoni előkészítése 12 %-os glikolsavat tartalmazó krémmel történik, mely után az érintett területre hetente egyszer visszük fel a 70 %-os glikolsavat. A bőr toleranciájától függően emelkedő időtartamú terápiát hetente 1 x alkalmazzuk, összesen 6 alkalommal. A legtöbb olyan kezeléshez hasonlóan, amelyek a felső hámréteget érintik, ezt is csak télen, napfénymentes időszakban alkalmazzuk.

- Ajak- és ráncfeltöltés injekcióval

A szervezetben természetesen is jelenlevő hyluronsav  bőr alá fecskendezésével a ráncok, redők kisimulnak, az ajak teltebb, érzékibb formájú lesz. Elsősorban a glabellán (a homlok közepén lévő) függőleges ráncok, a nasolabiális (az orr és a száj sarka között lévő ) redő, a száj sarkánál és a száj felett lévő ráncok feltöltésére használjuk.

- Mezoterápia

Az arcbőr teltebb, feszesebb, hidratáltabb lesz, a bőrbe sűrűn, apró felületi szúrásokkal, vékony tűvel bejuttatott hyaluronsav és vitamin komplex segítségével. Elvégezhető "szabad kézzel", de az esetek nagy részében mezoterápiás pisztollyal dolgozunk. A szúrások nyoma hamar eltűnik, az eredmény pedig fiatalosabb megjelenés, amélkül, hogy az alapvető vonások megváltoznának.

- Fotorejuvenáció

Vékony ráncok elsimítására, a bőrön áttűnő vékony értágulatok, halvány pigmentfoltok eltüntetésére alkalmas IPL készülékkel, pulzáló fény segítségével.

-Dermaroller

A mikro-tűk okozta hajszálvékony csatornákon keresztül nagyon jó hatásfokkal juttathatók különféle hatóanyagok, vitaminok, mezoterápiás koktélok célzottan a kezelt területre.

-GUNA Bio-lifting

Bőr fiatalítására, feszesítésére, ráncok eltüntetésére. Javítja a szöveti anyagcserét, ezáltal visszaadhatja a bőr üdeségét, rugalmasságát. A szervezet saját erőit mozgósítja, a saját kollagéntermelést fokozza. A kollagént is tartalmazó injectiót a megfelelő reflexzóna pontokba ill. a ráncok alá adjuk be. Nemcsak az arcbőr, hanem a nyak és a dekoltázs is kezelhető.

Vitálterápia a Hermina Terápiás Központban

A vitálterápia célja az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. A vitálterápiás kezelés részei:

Vákuumhullám masszázs

Pulzáló vákuummal történő nyirokmasszázs.

A páciensek - általunk csak "csizmának" nevezett - mandzsettába dugják bele az alsó végtagokat, szükség esetén a karokat,esetleg a hasat, az eszköz pedig ritmusosan felfújódik ill. leenged, ezáltal ritmusosan masszírozva az izmokat, pumpálva a nyirokereket és a vénákat. A keringés javul, a salakanyagok gyorsabban kiürülnek, az ödéma csökken, a bőr simábbá válik. A cellulitkezelés egyik legfontosabb eleme.

Rádiófrekvenciás kezelés

Kétféle rádiófrekvenciás módszerrel, uni- vagy bipoláris rádiofrekvenciával történő fogyasztó kezelés. Nem elsősorban a súlycsökkentés, hanem az alakformálás, a kötőszövet feszesítése, a test körfogatának csökkenése az eredmény.

 

Orvosaink, bőrgyógyászaink önnek is segítenek.Kérjen időpontot rendelőnkbe!
Készülékeink, gépeink

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: