Távbőrgyógyászat

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Anonimitás

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a beteg adatai megadása nélkül vegye fel velünk a kapcsolatot, ugyanakkor felhívjuk figyelmét, hogy vényköteles gyógyszer felíráshoz szükségünk van a beteg nevére, címére, születési évszámára és TAJ számára. Amennyiben anonim szeretne maradni, ezeket az adatokat nem kérjük, emiatt vényköteles gyógyszert nem tudunk felírni Önnek.

Kapcsolattartási információk
Panasza, mellyel hozzánk fordul
Tüneteiről készült fotók

A fotó minősége kulcsfontosságú ahhoz, hogy betegségét diagnosztizálni tudjuk, így kérjük, csak éles, továbbá minél nagyobb felbontású képeket töltsön fel.

A fájlok mérete legfeljebb 8 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: png jpg jpeg.
Images must be at least 1024x1024 pixels.
Korábbi és állandó betegségek, gyógyszerallergia
A beteg adatai

Kora és neme a diagnózis felállítása során segédinformáció lehet a kapott képek kiértékelést végző orvos számára (egyes betegségek bizonyos korcsoporton belül, egyik vagy másik nem esetén gyakoribbak). Vényíráshoz szükséges tudnunk a beteg adatait.

A beteg lakcíme
Állandó lakcím. Ez a cím fog a receptre kerülni, amennyiben gyógyszert írunk fel.
Számlázási adatok

Számlát kérheti saját nevére, cég névre vagy akár egészségpénztára nevére is.

Számlázási cím
A cím, mely a kiállított számlán szerepelni fog.

A távbőrgyógyászati vizsgálat díja bruttó 17.000 Ft, mely minden felmerülő költséget tartalmaz és amelyet banki átutalással tud kiegyenlíteni. A következő oldalon kérjük, nézze át a fent beírt adatok helyességét, majd kattintson az űrlap alján a beküldés gombra.  Ezután a rendszer tájékoztatja az utaláshoz szükséges bankszámlaszámról.

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: