Digitális dermatoszkópia

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Digitális dermatoszkópia

videodermatoszkópia

digitális dermatoscopia

A digitális dermatoszkópia a legkorszerűbb módszer, amely lehetőséget ad a bőrgyógyászoknak a bőr felső rétegeibe való bepillantásra és a bőr emberi szemmel nem látható változásainak megfigyelésére. Magyarországi alkalmazásában mintegy tíz éves tapasztalattal rendelkezünk, és a vizsgálat során is hangsúlyozottan felhívjuk a figyelmet a fényvédelem fontosságára.

A melanoma, a legrosszabb indulatú bőrdaganat száma a világon mindenütt szaporodik. A korai diagnózis nagyban megnöveli a gyógyulás esélyeit. Ehhez nyújt segítséget a digitális dermatoszkópia, amely egyszerre teszi lehetővé az azonnali diagnózist és a rendszeres ellenőrzéshez szükséges adattárolást.

Ez a nem invazív (nem sebészeti) vizsgálati módszer amellett, hogy fájdalommentes, a beteg számára is betekintést nyújt a vizsgálat menetébe a képernyőn keresztül.

Bővebben a digitális dermatoszkópos anyajegyvizsgálatról 

Gyakori kérdések és válaszok

Elköltöztem, hova érdemes mennem anyajegyszűrésre?

Feltétlenül javasolkuk, hogy mindig egy helyre járjon anyajegyszűrésre, mivel a modern digitális dermatoszkópos anyajegyszűrés során az orvos eltárolhat a digitális dermatoszkópot működtető computeren bizonyos anyajegyekről képeket azzal a céllal, hogy egy későbbi szűrés alkalmával azokat összevesse az akkor aktuális állapottal. Ezek a képek csak abban a rendelőben vannak meg, ahol azokat készítették, emiatt érdemes rendszeresen ugyanoda járni anyajegyszűrésre.

Kérjen időpontotvizsgálatra!

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: