Mi is megszépülünk - megújult Honlapunk!

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59 061-219-08-50
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59 061-219-08-50

Mi is megszépülünk - megújult Honlapunk!

Kedves Látogatónk,

mint ahogy látja, egy teljesen megújult honlap segíti Önt a Magánbőrgyógyászatunkkal kapcsolatos információk elérésében.

Új honlapunkat az Ön igényeinek megfelelően alakítottuk ki, hogy minél gyorsabban, minél teljesebb körű tájékoztatást kapjon a bőrgyógyászatunkon végzett kezelésekről, orvosainkról, árainkról, illetve még egyszerűbben tudja felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal és tudjon bejelentkezni kezeléseinkre.

A jövőben több új cikket is olvashat majd a nálunk praktizáló kiváló szakemberek tollaiból, amelyek szorosan kapcsolódnak szezonális kezeléseinkhez és a nálunk végzett legújabb vizsgálatokhoz. Több évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően bővebben írnak majd a betegségek hátteréről, kialakulásáról és megelőzéséről.

Folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt Magánbőrgyógyászatunk legújabb kezeléseiről, akcióiról, a bőrgyógyászatunkon történt változásokról és fejlesztésekről.

Amennyiben biztosan nem szeretne lemaradni legfrisebb híreinkről, csatlakozzon hozzánk a Facebookon is: https://www.facebook.com/prepharma

Köszönjük, hogy a PRE - Pharma Magánbőrgyógyászatot választotta!

a PRE - Pharma Magánbőrgyógyászatot csapata

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: