Általános bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59

Szakterületeink

Több bőrgyógyászati szakterületen is tapasztalt orvosunk rendelésére jelentkezhet be rendelőnk honlapján.

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Általános bőrgyógyászat

Az egészséges bőr megéri a gondoskodást

Bőrünk egészsége az egész szervezet szempontjából fontos. Életünk során számos behatás éri legnagyobb szervünket, amely a test első számú védelmi vonala. Bármit eszünk vagy teszünk, annak nyoma marad, és befolyásolhatja belső egyensúlyunkat, immunrendszerünket. Karbantartása, gyakori ellenőrzése,esetleges megbetegedéseinek kezelése tehát nem csak esztétikai szempontból elengedhetetlen.

Bőrgyógyászati magánrendelőnket leggyakrabban ekcémával, allergiás bőrbetegégekkel, pattanásos, seborrhoeás tünetekkel, bőr-és körömgombával, vírusos növedékekkel, az anyajegyek elváltozásaival keresik meg. A bőrgyógyászat területéhez tartoznak a haj és a köröm betegségei is, melyeknek eltéréseit is diagnosztizáljuk és kezeljük.A bőrproblémák tárháza azonban sajnos kiapadhatatlan, így a felsoroltakon kívül még számtalan bőrbetegséggel érkezhetnek hozzánk.

Hogyan zajlik egy bőrvizsgálat?

A vizsgálat a beteg anamnézisének felvételével kezdődik.Szakorvosaink kikérdezik Önt az előzményekről, a bőrre vonatkozó tünetekről és jelenlegi állapotáról.Mivel a bőr eltérései gyakran összefüggenek belszervi betegségekkel, fontos, hogy amennyiben a vannak korábbi laborleletei, diagnózisai, szakvéleményei, azokat mindig hozza magával a vizsgálatra. Hozza magával rendszeresen szedett gyógyszereinek, illetve az aktuális problémára eddig alkalmazott készítmények listáját is .Ez azért is szükséges, mert a bőrtünetek kiváltásában a gyógyszereknek is szerepe lehet, ill. orvosának a gyógyszerek egymással való kölcsönhatását is figyelembe kell venni az Ön eredményes kezelése érdekében. Ezt követően magánbőrgyógyásza elvégzi a problémás bőrfelület vizsgálatát,és, amennyiben úgy ítéli meg, egy nagyítóval és belső világítással ellátott eszközzel, az úgynevezett dermatoszkóppal közelebbről is megvizsgálja a bőrt. Ennek legmodernebb változata a polarizált fénnyel működő digitális dermatoszkóp, amelyet computerrel  kapcsoltak össze. Így a számítógép monitorán Ön is nyomon követheti a vizsgálatot. Szakorvosa ezután felállítja a diagnózist, és megbeszéli Önnel a további lépéseket, az esetleges további kivizsgálást.

Az Ön orvosa a diagnózis felállítása után különféle gyógykészítményeket, gyógyszereket, kenőcsöket, krémeket, fürdető szereket, allergia elleni készítményeket, gombaölő tablettákat, esetleg antibiotikumot rendelhet el. Amennyiben szükséges, elküldheti Önt laborvizsgálatra, illetve egyéb szakorvosi kivizsgálásokra, például belgyógyászatra, góckutatásra, hogy más,jelenlegi panaszaivl összefüggő betegségek kizárásra vagy felfedezésre kerüljenek.

Anyajegyeinket panaszmentesség esetén is évenkénti szűrővizsgálaton kell ellenőriztetni, hiszen a kezdődő bőrrák időben történő diagnosztizálása életet menthet.

Általános bőrgyógyászati vizsgálatok

  • Pattanásos bőr
  • Gombás, vírusos és bakteriális fertőzések
  • Körömbetegségek
  • Hajhullás, korpás fejbőr (TrichoScan)
  • Ekcéma
  • Pikkelysömör
  • Allergiás bőrbetegségek
  • Szemölcsök
  • Alkalmassági szűrővizsgálatok
Orvosaink, bőrgyógyászaink önnek is segítenek.Kérjen időpontot rendelőnkbe!
Készülékeink, gépeink

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: