Dr. Vass Ilona bőrgyógyász

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59

Munkatársaink

Csapatunk az Ön bőrének egészségéért

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket
Dr. Vass Ilona

Dr. Vass Ilona

Orvosigazgató, Bőrgyógyász kozmetológus
2001. óta a Pre­Pharma Bőrgyógyászati Kozmetológiai Anyajegyszűrő és Lézerterápiás Centrum alapítója és orvosigazgatója vagyok.
Magyarországon mi végeztünk elsőként anyajegy­ és bőrrákszűrést digitális dermatoszkóppal, valamint létrehoztuk az ország első Hidegterápiás Központját, ahol nem csak bőrgyógyászti, hanem mozgásszervi betegek kezelése is folyik.
Munkám során a gyermek­ és felnőtt bőrgyógyászati betegek ellátása és a szűrővizsgálatok végzése mellett rendszeresen tartok előadásokat egészségnapokon, illetve kozmetikusok és lábápolók rendezvényein, gyakran vagyok tanácsadó a televízió és rádió bőrgyógyászati témájú műsoraiban, és írok bőrünk egészségével és betegségeivel kapcsolatos újságcikkeket. Elindulása óta vagyok szaktanácsadó a HáziPatika és az Ötvenentúl weboldalon.
Bőrgyógyászati pályafutásomat a budapesti Bőrklinikán és a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán kezdtem. 1992. óta folytatok magánrendelést, ahol esztétikai bőrgyógyászati beavatkozásokat, (ráncfeltöltés, mezoterápia, fotorejuvenáció, mélyhámlasztás, stb.) és GUNA biolifting kezeléseket is végzek. 2007­-2009. között elvégeztem a CEDH által szervezett homeopátiás továbbképzést, így pácienseimnek homeopátiás készítményeket is tudok ajánlani. Rendszeresen részt veszek külföldi konferenciákon és továbbképzéseken.
Németül és angolul beszélek.

Tanulmányok

1981 ­ budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
1983-­85. SOTE Bőrgyógyászati Klinika és Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztálya szakmai gyakorlat
1985 ­ Bőrgyógyászati­ kozmetológiai­ venerológiai szakvizsga
Rendelési idő: 
  • Hétfő: 7:20-13:00
  • Kedd: 7:20-14:00
  • Szerda: 13:40-17:50
  • Csütörtök: 7:20-14:20

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: