Fibromák eltávolítása

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Fibromák eltávolítása

Amennyiben a fibróma rossz helyen van, zavar bennünket, esztétikai problémát okoz, akkor távolíttassuk el szakorvos segítségével. Az eltávolítás csak ebben az esetben indokolt, mivel a fibróma sosem válik rosszindaltúvá.

A beavatkozás minden esetben fájdalommentes, köszönhetően a helyi érzéstelenítésnek.

Az eltávolításra többféle eljárás áll rendelkezésre. A bőrgyógyász a kinövést lefagyaszthatja, illetve speciális ollóval, szikével is eltávolíthatja. A fibróma típusától függően szóba jön lézeres eltávolítás is,  és az elektrosebészeti úton történő fibróma eltávolítás is, rádiófrekvenciás eszköz segítségével. Gyakran nevezik ezt a módszert leégetésnek, ugyanis a rádiófrekvenciás eszköz elpárologtatja a kinövést, illetve az eszközzel vágni is lehet, így a fibróma levágható a bőrről.

A fibróma helye a legtöbb esetben heg nélkül gyógyul, így a fibróma az esetek jelentős többségében nyom nélkül távolítható el. 

A fibrómáról bővebben ezen az oldalon olvashat.

Orvosaink, bőrgyógyászaink önnek is segítenek.Kérjen időpontot rendelőnkbe!

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: