Mezoterápia dermarollerrel

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Mezoterápia dermarollerrel

A mikro-tűk okozta hajszálvékony csatornákon keresztül nagyon jó hatásfokkal juttathatók különféle hatóanyagok, mezoterápiás koktélok célzottan a kezelt területre.

A dermaroller hatásmechanizmusa

Megfelel az injekciós mezoterápiának. Illetve a mikro-pixeles lézer kezelésnek! A hengert a bőrön végiggördítve, a felületén lévő mikro-tűk szabályos távolságban, jól kontrollált módon apró sérüléseket ejtenek a hámon. A sérülések gyógyulása során új kollagén és elasztin állomány termelődik a kötőszövetben. Az eljárás az egészséges hám maradandó károsítása nélkül, jelentős mértékben fokozza a kötőszöveti réteg megújulását, ezzel növeli a bőr feszességét, gyorsítja a természetes megújító folyamatokat, ezáltal csökkenti a ráncosodást.

A dermaroller használata

A bőr megtisztítása után a hatóanyagot, mezoterápiás koktélt a kezelendő területen szét kell oszlatni, majd ezt követően „belehengerelni” a bőrbe, A maradékot elektroporézissel, vagy masszírozással lehet bejuttatni. Miután a hámon csak mikro- sérülések keletkeznek, a beavatkozás utáni gyógyulási idő rendkívül rövid. A kezelést követő bőrpír 2-3 napon belül megszűnik. A kezelés hetente, kéthetente ismételhető, 4-6 kezeléssel igen látványos javulás érhető el. A kúrát szükség esetén 6 hónap elteltével ismételni lehet!

A dermaroller előnyei

  • minimálisan invazív eljárás -rendkívül rövid regenerálódási idő
  • mellékhatások előfordulásának veszélye minimális
  • minden bőrtípusra alkalmazható
  • nem okoz a bőrön állandó strukturális változást
  • nem okoz fényérzékenységet
  • nem okoz bőrszín változást, hyperpigmentációt
Kezeléseinkkel Önnek is segíthetünk!Kérjen időpontot rendelőnkbe!

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: