Dermatoszkópos Világkongresszust rendeztek Bécsben

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59 061-219-08-50
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59 061-219-08-50

Dermatoszkópos Világkongresszust rendeztek Bécsben

2015. április 16.és 18. között a Bécsben megrendezett Dermatoszkópos Világkongresszuson részt vett dr Szokolai Erzsébet és dr Vass Ilona.

Az ott elhangzott előadások és a kiállításokon megtekintett diagnosztikai eszközök alapján ismételten megállapíthatták, hogy az anyajegyek és a bőrrák rutin diagnosztikájának legkorszerűbb eszköze a digitális dermatoszkóp, amelyet Magyarországon elsőkként már 13 éve használnak.

Az előadásokon többek között elhangzott, hogy  a melanoma megjelenésének valószínűségét az UV sugárzáson kívül  milyen nagy mértékben befolyásolják a genetikai tényezők. Lényegesen gyakoribb a melanoma megjelenése a fehér bőrű, vörös hajú, világos szemű egyéneknél. Az ő rendszeres szűrésük kiemelt jelentőségű lehet.

Bőrgyógyászatunk továbbra is szeretne élen járni a melanoma megelőzésben, ezért elhatároztuk, hogy a világszerte megrendezett Melanoma Nap égisze alatt aki a facebookon bőrgyógyászatunkat lájkolja, és május 15. és 30. között anyajegy- és bőrrák szűrővizsgálatra bejelentkezik, összecsukható szalmakalapot kap ajándékba a vizsgálat alkalmával. 

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: