Újévi köszöntő

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Újévi köszöntő

Kedves régi és leendő Pácienseink!

Szeretettel köszöntjük Önöket 2017-ben, és kívánunk mindenek előtt jó egészséget és sok boldogságot az új évben.

Orvosként és egy nagy család aktív tagjaként látjuk és tapasztaljuk, hogy nincs annál nagyobb adomány az életben, mint ha egészségesek vagyunk. Pár éve egy személyiségfejlesztő tréningen több embert megkérdeztek, hogy mi a legfontosabb nekik az életben. Sokan válaszolták, hogy a jó egészség. Arra azonban, hogy „jó, de mit teszel érte?”, már kevesen tudtak olyan tevékenységről beszámolni, ami az testi-lelki jólét fenntartását, vagy ha már baj van, a problémák kezelését szolgálná. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak az orvostól, a gyógyszerektől várják a gyógyulást. Pedig a megelőzés, a szűrővizsgálatok, a gyógyszeres kezelés mellett a megfelelő életmód, étkezés, a testmozgás, gyógytorna, masszázs és, a néha még szokatlan, de bizonyítottan jó hatású kezelések sokszor legalább annyit számítanak, mint a hagyományos medicina.

Mindezek tükrében mi is szeretnénk hozzátenni valamit ahhoz, hogy Önöknek az új esztendő csak szépet és jót hozzon. Szeretettel várjuk Önöket 2017-ben is bőrgyógyászati, anyajegyszűrő és lézerterápiás központunkban az Üllői úton, és a Zuglóban a Varsó utcai Hermina Terápiás Központban, teljestest-hidegterápiás, lebegőkabin, vibrációs tréning, antigravitációs futógép és számtalan rehabilitációs és szépészeti kezeléseink bármelyikén.

dr Vass Ilona, dr Szokolai Erzsébet, Képes Gergely és Molnár Olívia

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: