A selymes bőr titka - Szőrtelenítés Chromolite IPL készülékkel

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

A selymes bőr titka - Szőrtelenítés Chromolite IPL készülékkel

Vannak olyan helyek a világon, ahol elfogadott, ha egy nőnek szőrös a lába, ilyen például Szicília is. Hazánkban viszont nem divat a szőrös láb. Mindannyian szeretnénk eltüntetni a zavaró szálakat, lehetőleg örökre. Ehhez nyújtunk segítséget az IPL készülékkel.

A tartós szőrtelenítés első eszköze a lézer volt. A módszer Magyarországon is kb. 20 éves múltra tekint vissza /rubin lézer/.

A fotoepiláció a nemkívánatos szőrszálak növekedésének fényenergiával történő gátlását jelenti. Újabb fejlesztés a pulzáló fénnyel működő készülék, amely szélesebb spektrumot bocsát ki. A fény a szőrszálakban lévő melanin festékanyagban nyelődik el, majd hőenergiává alakul, és ez az anagén / növekvő/ fázisban lévő szőrtüszőket elpusztítja. Általában a szőrszálak kb. 10-15 % van ún. növekedési fázisban, ezért szükséges a testtájéktól függően kb. 6-8 kezelés, 4-6 hetes intervallumban. A férfiaknak több alkalommal kell megjelenni. A villanófénnyel történő szőrtelenítés előnye, hogy nagyobb területet lehet a készülékkel kezelni, (egy villanás 3-4 cm²-nek felel meg), és „gyengédebb” a bőrhöz. A módszer a sötétebb bőrtípusnál is alkalmazható, azonban törekszünk arra, hogy erősen napbarnított területet ne kezeljünk. Számtalanszor felmerül a kérdés, hogy végleges-e a szőrtelenítés? Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján csak tartós hatást ígérhetük pácienseinknek, mivel a későbbiekben a piheszőrök megerősödhetnek, ill. a hormonális állapot is változhat. Ez az IPL és a lézeres szőrtelenítésre egyaránt érvényes. Időszakonként érdemes 1-1 emlékeztető kezelést elvégeztetni.

Az IPL és lézeres szőrtelenítésnek vannak ellenjavallatai is, amire az orvosi konzultáció derít fényt.

Ezzel a módszerrel, melynek ma már az ára is elérhetővé vált, sok ember életminőségén sikerült javítani.

Megjelent: 
2011. szeptember 13.

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: