Gyakori haj és fejbőrproblémák

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Gyakori haj és fejbőrproblémák

A haj és fejbőr problémáknak sok típusa van,és ezek a tünetek általában a test egyéb betegségére utalnak: hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, korpásodás, fejbőrviszketés, zsíros haj és fejbőr, száraz és fénytelen haj , nehezen kezelhető durva haj , őszülés, pikkelysömör, és egyéb más problémák . A legtöbb ember élete során találkozik e problémák valamelyikével.

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a legtöbb probléma nem múlik el magától, sőt gyakran rosszabbodik, ha nem kezeljük megfelelően. A beavatkozás általában professzionális diagnózist és kezelést kíván. A hajproblémákat vizsgáltassuk ki, amilyen gyorsan csak lehet, hiszen ha a tüszők vagy hajgyökerek elhalnak, már túl késő és nincs visszaút. A gyenge tüszők viszont még élénkíthetők vagy gyógyíthatók az egészséges hajnövekedés érdekében.

A hajhullás lehet genetikai eredetű is, okozhatja stressz, leromlott egészségi állapot, diéta, környezeti hatások, terhesség, gyenge minőségű samponok, rosszul végzett dauerolás, öblítők és festékek, vagy származhat a haj befonásból ill. túl szoros összefogásától, ... stb. Mindegyik probléma egyedi kezelést igényel. A felkészült szakemberek a haj és fejbőr problémákat időben felfedezik és megfelelően kezelik, kóros elváltozások észlelésekor pedig szakorvoshoz irányítanak.

Megjelent: 
2014. augusztus 12.

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: