Magazin | PRE-Pharma bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59

Szépségtitkok

Válogatott, érdekes cikkek, interjúk, írások és videók a bőrgyógyászat és az egészséges bőr témakörében.

Védekezés a nap káros sugarai ellen

2017. máj.

29

Így készüljünk fel megfelelően a nagy melegre

Nyitnak a strandok, a medencék partjainál pedig már most nyüzsögnek az emberek, a fővárost pedig ellepték a napozó emberek. A 29 fokos meleg valakit a Margitszigetre, másokat a fürdőkbe csalogatott, ám a hirtelen jött jó idő veszélyeivel csak kevesen törődnek.

2013. dec.

21

Anyajegyek vizsgálata, eltávolítása

Anyajegyei szinte mindenkinek vannak, de nem biztos, hogy az életünk során bármilyen problémát is fognak nekünk okozni. Ugyanakkor a melanoma, a rosszindulatú bőrrák elleni küzdelem legfontosabb része a megelőzés, illetve a betegség minél korábbi felismerése, ezért évente ajánlott a bőrgyógyászati szűrővizsgálat, az anyajegyszűrés. Az anyajegyek vizsgálatáról és eltávolításáról beszélt Dr. Vass Ilona bőrgyógyász kozmetológus.

Lágylézeres hajkezelés

2011. máj.

24

Ritkuló hajkorona

Az ószövetségi mitológiai hősnek, Sámsonnak a hajában rejlett természetfeletti ereje. A ma emberének nem adatott meg, hogy ilyen képességekkel büszkélkedjék, de azért mindenki megpróbálja a legjobbat kihozni a fejét borító szőrszálakból. Jobbára elégedetlenek vagyunk azzal, amink van – göndörítünk, vasalunk, ritkítunk, sőt varratunk -, de a legfontosabb cél mégis az lenne, hogy a hajkoronánk is megérdemelje az „egészséges” jelzőt.

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: