Online | PRE-Pharma bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59

Szépségtitkok

Válogatott, érdekes cikkek, interjúk, írások és videók a bőrgyógyászat és az egészséges bőr témakörében.

Fiatalos arcbőr

2014. okt.

11

Bőrszépítő vitaminok

A vitaminok nélkülözhetetlenek szervezetünk számára az élettani folyamatokhoz, a sejtek anyagcseréjéhez és megfelelő működéséhez. Nem termelnek energiát, és kis mennyiségben kell fogyasztani őket a megfelelő hatás kifejtéséhez. Megfelelő, vagy éppen elégtelen bevitelük az egész szervezet, így a bőr egészségére is hatással van: a bőr elváltozásai jelezhetik bizonyos vitaminok hiányát, illetve bizonyos bőrproblémák orvosolhatók a megfelelő vitamin bevitelével.

Szolárium

2014. feb.

04

A perzselő napnál is veszélyesebb a szoli

A bőrdaganatok kialakulási esélyét körülbelül kétszer annyival növeli a szoláriumhasználat, mint a mediterrán déli napsütés - olvasható a Dundee Egyetem nemrég a British Journal of Dermatology című tudományos szaklapban megjelent tanulmányában.

Barnulás szoláriumban

2010. feb.

05

A szolárium fényében

Testünk sajátos csomagolása a bőr, amely egyrészt igyekszik a lehető legnagyobb fokú védelmet nyújtani szervezetünknek a külső hatásokkal szemben, másrészt önmaga is sérülékeny, és a védelem feladatainak ellátása közben gyakran károsodást szenvedhet.

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: