Hajdiagnosztika

Bőrgyógyászati, kozmetológiai, anyajegyszűrő és lézerterápiás centrum

Magyar termék nagydíj

Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Időpont-egyeztetés telefonon: 0630-388-68-59
Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket

Hajdiagnosztika

Amennyiben hajritkulást, hajhullást, kopaszodást tapasztal, minél hamarabb keressen fel egy szakorvost, aki segít megtalálni a probléma gyökerét hajdiagnosztika segítségével, mivel a korai felismerés esetén időben megkezdhető a probléma kezelése.

Mi okozhatja a hajhullást, a hajritkulást, a kopaszodást?

Egy ember hajas fejbőrén átlagosan 100-150 ezer hajszál található. A hajszál növekedésének 3 fázisa van: növekedési, átmeneti és nyugalmi fázis. A növekedési fázis 4-6 évig tart, az átmenet pár napig és a nyugalmi 1-2 hónapig. A haj elváltozásait rengeteg dolog okozhatja a hajas fejbőr betegségeitől egészen a belső szervek kóros folyamatáig. A legmegfelelőbb terápiás kezelés megítélését egy alapos anamnézis előzi meg, amikor is fény derül a beteg korábbi betegségeire, életkörülményeire. Hogy minél hamarabb megszüntethető legyen a hajhullás, szükséges lehet a vizsgálatok kiterjesztésére, például góckutatásra vagy vérvételre, ezen kívül a probléma okának feltárásában segítséget nyújt a Trichoscan készülék.

Mi az a hajdiagnosztika?

Magánbőrgyógyászatunk hajgyógyászati rendelésén a legkorszerűbb hajdiagnosztikai módszereket alkalmazzuk. A hajdiagnosztika magába foglalja a teljes hajas fejbőr áttekintését, valamint a hajállomány vizsgálatát. Az átfogó hajdiagnosztika során egy számítógéppel összekapcsolt készülékkel (trichoscan) vizsgáljuk meg a hajas fejbőrt, amely 30-szoros nagyítással, polarizált fénnyel vizsgálja a fejbőrt, a számítógépes program pedig kiszámítja a növekvő ill. nyugvó fázisban lévő hajszálak arányát, és meghatározza a hajszálak, piheszőrök vastagságát is. A TrichoScan rendszer segítségével végzett vizsgálat során diagnosztizálni tudjuk, hogy mi okozza a hajhullást és célzott, hatékony kezelést tudunk ajánlani. A vizsgálathoz két alkalommal szükséges ellátogatni rendelőnkbe.

A hajbetegségekről és a hajproblémák kezeléséről még több információ itt!

A hajhullásról még több információ itt!

Kérjen időpontotvizsgálatra!

Aktuális akciók

A fokozott izzadás a magyar lakosság közel 3 százalékát érinti! Önnek is vannak problémái az izzadással? Kellemetlen tüneteket tapasztal, de nem tudja, hogy ez milyenfokú probléma? Akkor csinálja meg izzadás tesztünket és...

Rendelőnk

Szép-kártya
elfogadóhely
 
Rendelőnk
szerződött egészségügyi szolgáltató partnere
a következő egészségpénztáraknak: